30 серпня відбувся Бенчмаркинг « Здорове харчування дітей – інвестиції в майбутнє України», у якому взяли участь всі причетні до організації харчування у закладах дошкільної освіти громади: директори ЗДО, медичні сестри, кухарі, комірники, бухгалтери.
В онлайн форматі з учасниками зустрічі спілкувались:
Бессарабов Євген, засновник і власник проєкту СУПіК ;
Солдатова Оксана, керівник напрямку розвитку проєкту;
Хоменко Яна , керівник служби технічної підтримки.
Присутні мали змогу ознайомитися з автоматизованою системою «СУПІК», завдяки якій можна здійснювати облік продуктів, складання меню, кошторисів та контроль якості харчування у закладах дошкільної освіти.
Заступник начальника управління освіти з питань модернізації Людмила Щурик окреслила нові вимоги до організації харчування в ЗДО
Модератором заходу була Алла Шамрай – консультант ЦПРПП.